Tuimeltrofee verandert van eigenaar

Er waren enkele kandidaten om deze over te nemen, zoals bvb Tom J die zich sierlijk liet uitglijden. Pech voor Tom J want Bjorn deed iets wat voor de rest van de ploeg niemand kan. In een poging tot rebona zichzelf keihard onderuit stampen. Proficiat Bjorn en David vergeet hem, de Tuimeltrofee, zaterdag niet om hem plechtig te overhandigen. Ook was het de wedstrijd van Jeroen. Wij denken dat hij in Maaseik gaat wonen. In de eerste helft gaf hij de bal aan de ‘tegenstander’ en die scoorde. In de tweede helft ging hij met Maaseik, zouden het wel echte blessures geweest zijn, meedoen en scoorde ook nog de 2-4. Uit protest hebben wij niet aan de jenever van jeroen zijn pa gedronken. Gen bang we gaan dat volgende wedstrijd wel doen. En Maaseik vergeet niet, Jeroen komt pas tegen 18u uit de douche. Ah ja er was ook nog een wedstrijd tegen Oldies Maaseik en die hebben wij verloren met 2-4. Dat wil dus zeggen dat wij, het doelpunt van Jeroen niet meegeteld, 2 keer gescoord hebben. Krystian maakte er met een afstandsschot nog 1-1 van en Christof legde de 2-3 binnen. Toen was er nog hoop als daar niet was… Allez zaterdag beter.

Ploeg: Yves V, Johan, Christof, Bjorn, Jespen, Tom J, Krystian, Bart, Jeroen, David, Tom T Ingevallen: Alain, Mike Scheids: Kris Toeschouwers:19

Doelpunten: Krystian, Christof

Zaterdag om 15u spelen we tegen Geren Bij. Wil je er geren bij zijn kom dan om 14u30 naar de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt niks van Sinterklaas.