Laatste match van het jaar in Boxberg!

Het feit dat de webmaster er 2 weken achtereen niet bij kon zijn begint precies te wegen op de ploeg. Zonder kritische kijk langs de lijn en zonder het risico om met de één of andere flater op de website te komen verslapt precies de drang om goed te voetballen. Afgelopen zaterdag werd er dan ook met 0-2 verloren van Vierversel onder de Toren. Allerhande excuses werden aangedragen zoals een hoop jong mannen, spelers die in 1ste provinciale voetballen, geen goede startopstelling, … Noem maar op. Maar volgende week zal het niet waar zijn hè mannen! Voor de laatste match van het jaar is de webmaster er zeker bij en het belooft een gepeperd verslag te worden als er niet naar behoren gepresteerd wordt. Meer nog, als er zaterdag niet gewonnen wordt gaan de vrouwen zeker mee naar Amsterdam :-).

Komende zaterdag 17 december spelen we de laatste match van dit jaar om 15u00 uit tegen Boxberg. Natuurlijk willen we het jaar graag afsluiten met een klinkende overwinning dus iedereen vol goeie moed op post om 14u00 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos !

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.