Nu zaterdag thuis tegen Eversel onder de toren.

De webmaster was er afgelopen zaterdag helaas niet bij dus heeft hij de, weliswaar verrassende, wedstrijdinfo uit tweede hand. De info was zelfs zo verrassend dat hij het noodzakelijk vond om dit even te dubbelchecken. En raar maar waar, alles werd bevestigd!

Afgelopen zaterdag werd er met 2-6 gewonnen van De Slagmolen. In het begin kwamen we telkens op voorsprong, maar ook even rap kwam De Slagmolen langs zij. Dit had het één en ander te maken met de tactische keuze van onze José Mourinho om Hugo als voorstopper uit te spelen. Na de nodige bijsturing werd vrij eenvoudig afstand genomen. Tijdens de halve stond het dan ook al 2-5. Maar het hoogtepunt van de match was toch de tweede helft. Ondanks dat er nog maar 1x gescoord werd, viel er op de linksachter heel wat te beleven. Pieter stak de tegenstander daar met de vingers in de neus in zijn broekzak. Onze ouderdomsdeken speelde één van zijn betere matchen (zoniet zijn beste) van de laatste jaren. Al had hij wel geel moeten krijgen voor zijn shwalbe! Nu, Edwin van der Sar speelde in zijn afscheidsseizoen ook de pannen van het dak ;-).

Komende zaterdag 10 december spelen we om 15u00 thuis tegen Eversel onder de toren. Iedereen op post om 14u30 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos !

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.