Gewonnen en genoten

Tegen MWW ( eigenlijk melige wielsmer wuilissen) Genk speelden we op het B-plein, eigenlijk tegenwoordig A-plein een leuke wedstrijd die we dan ook nog eens wonnen met 4-2. Na een resem kansen waaronder Alain die op de lat trapte, scoorde Bjorn laat in de eerste helft eindelijk de 1-0. Dit was ook de voor onze tegenstander de gevleide ruststand. We telden 6, ja 7 open kansen en dan hadden we die van Bart niet meegeteld wegens te weinig vingers op de aanwezige handen. In de tweede helft dan maar afmaken, dachten wij maar die van MWW dachten van niet, dus 1-1. Tom J bracht ons dan, volgens kenners zonder dat hij het zelf wist, op een 2-1 voorsprong na een mooie voorzet van John. Ook Johan ontbond zijn duivels, da kan em, en scoorde de 3-1. Beetje spanning dachten die van dander en zij maakten er 3-2 van. Christof liet zich echter niet om de tuin leiden en maakte er 4-2 van, een eindstand waar we mee konden leven. Als ge dan ook nog de derde helft wint is alles goed.

Op de plein: Yves V, Yves D, David, Tom K, Tom T, Alain, Bjorn, John, Johan, Bart, Christof Kwamen later op de plein: Tom J, Jeroen, Niels, Krystian Scheids: Kris Toeschouwers: 17 Doelpunten:1-0 Bjorn, 2-1 Tom J, 3-1 Johan, 4-2 Christof

Zaterdag spelen we om 15u tegen Zonhoven. Om 14u30 in de Sporthal en wie de T1 niet verwittigt krijgt gene buutenuut. Zo weinig mogelijk verwittigen dus.

Zaterdag des morgens om 8u30 bij Johnny is er ook nog een samenkomst om zwerfvuil op te ruimen. Allen daarheen.