Zeer mooie zege

Tegen de vrienden, althans sommige, van Megawatt As demonstreerden we als vanouds op het kunstgras. We kwamen al vlug 0-1 voor toen Christof een voorzet van Bjorn tegen de touwen werkte. Bjorn zelf maakte dan de 0-2 en zelfs de 0-3 met zijn onvermijdelijke rabona. Don’t try this at home, vooral ik niet. Een prachtige eerste helft met leuk voetbal en in de tweede helft gingen we gewoon op ons elan door. Al vond Mike dat hij na een invalbeurt van 1 minuut dat hij genoeg gedaan had en kraakte zijn rib. Blijkbaar om een reden te hebben om niet te moeten zeggen dat hij niet kan bowlen. Dan had ik mijn hele ribbenkast gebroken. Door de blessure van Mike heeft Niels zelfs 2 matchen gewonnen. Doch dit niet geheel terzijde, na de 1-3 dacht Tom T., niet met mij, en hij maakte de 1-4. Krystian vond dat hij niet kon achterblijven, liep naar voor en scoorde de 1-5. Vlotte overwinning met goed voetbal, zo moet dat. Ge ziet Jeroen, gij waart niet alleen positief, onze match was dat ook.

Opstelling: Yves V, Yves D, David, Niels, Tom T,Alain, Bjorn, Johan, Christof, Tom K, Krystian In- en weer uitgevallen: Mike ingevallen: Bart, John Scheids: Z. Eikbuijel Toeschouwers: 25 mensen, geen hond Doelpunten: Christof, Bjorn 2X, Tom T, Krystian

Zaterdag spelen we tegen MWW Genk thuis om 15u. Samentroepen om 14u30 in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet mijn auto voltanken. Gelieve niemand te verwittigen die niet kan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.