Millen gaat met de overwinning lopen.

Het laatste weekend van juli speelde we een thuismatch tegen de veteranen van Millen. Met lekkere hamburgers en kouwe bok in de aanslag moest een weer een gezellig voetbalnamiddag worden. Jammer genoeg hadden die van Millen blijkbaar niet zo goed geslapen de nacht ervoor en dachten ze er anders over. Tijden de eerste helft al discussiëren en zagen over ocherm ne corner en dan het nodig vinden om onze gelegenheidsarbiter Hayati te beledigen. We hadden toch een ander idee bij de veteranen van Millen, maar dat is blijkbaar alleen als we tot bij hun gaan. Nu, na mistasten van onze keeper waren ze 0-1 voor gekomen. Kris Fripont (Apollo-boy in veteranentrui) maakte met een mooie goal de 1-1. Onze keeper vond dit niet ok en liet na een 2e keer mistasten Millen de 1-2 maken. Wij kregen nog wel enkele kansen om gelijk te maken en eventueel te winnen, maar dan hadden we toch wat meer geluk met de afwerking moeten hebben. Geen nood, de hamburgers en de bok maakten veel goed. Al wisten we toen nog niet dat Corona weer roet in het eten ging gooien voor de volgende matchen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.