Nederlaag in de derby

Aldus heb ik gehoord…

Onder een stralende ochtendzon werd zondag de derby gespeeld. In het eerste kwartier kwamen we er niet aan te pas en kwamen we snel 2-0 achter. We vochten ons terug in de match en dankzij 2 (terechte) strafschoppen (Tuur en Tim) kwamen we voor rust terug tot 2-2. In de tweede helft bleef Apollo de beste kansen bij elkaar voetballen maar kregen we ook nog een paar kansjes om te scoren. Een paar minuten voor tijd wisten de mannen van de Apollo toch nog te scoren met een rake kopbal uit een hoekschop. Eindstand 3-2. Jammer van de uitslag maar de volgende keer is het aan ons!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Krom en Stij Millen. Ja, ja, Millen komt naar ons! Zouden ze de weg nog kennen? We komen om 14u30 samen in de voetbalkantine.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.