Dennegaerde alweer een maatje te klein!

Eind vorig jaar werd het in Dennegaerde nog 1-6 voor ons. Afgelopen zaterdag deden we daar nog een schepje bovenop door ze terug naar Niel te sturen met een 7-0 nederlaag aan de broek. Het ging immers hard! Zeker met onze Poolse ‘international’ voor de tweed keer in de ploeg. Hij wist in de eerste helft al meteen een hattrick te scoren! Al was het geen zuivere vermits Alain tussendoor nog de 2-0 gescoord had, maar het kan toch tellen! De tweede helft kregen we het debuut van Regi Nijs, die zijn eerste stappen zette in hopelijk een lange carrière bij de veteranen. En ondertussen bleef onze Poolse ‘international’ rustig door knallen. Nog een assist op David en zelf nog eens scoren zorgde voor een quasi perfecte match. Alleen is de verslaggever even vergeten wie de 7e goal gemaakt heeft. Ja, ge moet er ook maar niet zoveel maken op één match! 😉 Na tussenkomst van de assistent-verslaggever bleek dat John de 7-0 gescoord heeft.

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Boxberg. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.