Aiaiai!

Wat was dat afgelopen zaterdag? Op zijn minst een rara match te noemen! De eerste helft verliep vrij goed en waren we de betere. We stonden aan den halve dan ook verdiend 0-2 (Bart en Johan) voor. Als we onze kansen hadden afgemaakt, had dat zelfs meer mogen zijn. Geen vuiltje aan de lucht denk je dan, maar in Hasselt hebben we het om één of andere gekke reden altijd moeilijk de 2e helft. Waar ligt dat toch aan? Nu, de vorige keren lieten we de tegenstander altijd terug in de match komen, maar wisten we uiteindelijke altijd het laken naar ons toe te trekken. Deze keer verliep het echter helemaal anders! Op 20 minuten tijd kregen we 6 (?!?) goalen om de oren! We waren gewoon totaal nergens en lieten ons volledig doen. Eigenlijk niet te begrijpen, maar het zij zo. Roel kon nog de 6-3 binnen duwen, maar de kopjes hingen toen al omlaag en kregen we jammer genoeg niet meer omhoog. Een pijnlijke nederlaag, maar geen nood! Volgende week zetten we dat recht!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Dennegaerde. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.