Oud Termien was te sterk.

Een terechte nederlaag was afgelopen zaterdag tegen Oud Termien het verdict. We hadden er bij ons enkele die nog met een kater op het plein liepen na een iets te zware vrijdagavond. Dit vertaalde zich tegen een degelijk Termien al onmiddellijk in een 2-0 achterstand aan de rust. In de tweede helft deden we zeker nog ons best om er nog iets van te maken, maar even mistasten in de verdediging zorgde helaas voor de 3-0 en een onbegonnen zaak. Alain wist wel nog de eer te redden met de mlmoiste goal van de namiddag recht in de kruising. Maar verder als dat kwamen we helaas niet. Het zal voor de volgende keer zijn.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 tegen de veteranen van Millen op het plein van Rosmeer. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!