Wie is de ploeg van ’t stad???

Wij zijn de ploeg van ’t stad!!!

Toch wel een volledige week heeft de webmaister nodig gehad om te beseffen dat de afgelopen derby der derby’s eigenlijk niet veel meer voorstelde dan een veredelde oefenmatch. Met alle respect voor de mannen van den Apollo, maar zeker de eerste helft was het eenrichtingsvoetbal. Een hoop veldoverwicht, een hoop kansen en net geen hoop (maar toch 3) doelpunten was het resultaat. Aan het kanon stonden Bart, Gert (op penalty) en Tom J.. De tweede helft was het overwicht iets minder, maar creëerden we nog meer dan voldoende druk en kansen. Maar naarmate de tweede helft vorderde ging de riem er wat af bij ons en wist Noël met een beetje geluk een prachtige eerredder te scoren. Wat had de match gegeven als deze sterspeler van voor gestaan had? Maarja, zo tactisch sterk is de T1 van den Apollo Jacky Wilmots niet. Op het einde van de match lukte den Apollo zelfs nog de 2-3 aansluitingstreffer, maar dat was eigenlijk ook alleen maar omdat die van ons al met hun gedachten bij een frisse pint en de stokskes van Rudi zaten. Uiteindelijk een vrij makkelijke dik verdiende overwinning die ons weer een half jaar langer de titel ‘ploeg van ’t stad’ oplevert.

Nu liggen we enkele weken stil. De eerstvolgende match is op zaterdag 23 juli 2016 om 15u00 thuis tegen een mengeling van U21, reserven en 1ste ploeg van ZVV. Aansluitend is er een BBQ gepland.