Megawatt gaat eraan!

Het begon allemaal redelijke twijfelachtig afgelopen zaterdag tegen Megawatt As. We hadden dan ook 2 verliesmatchen van de laatste 2 weken in de benen zitten en dat vertaalde zich nog een beetje in ons spel. Niet verwonderlijk dat de mannen van As dan ook 0-1 voorkwamen. Maar na die 0-1 wisten we ons heel goed te herpakken en namen we resoluut het heft in handen. De druk werd omgezet in kansen en van die kansen werden er twee (Björn en Bart) gemaakt. Dit zorgde voor een verdiende 2-1 stand aan de rust. De’ tweede helft gingen we op hetzelfde elan door. Wij waren duidelijk de betere ploeg met veldoverwicht en de nodige kansen. Dit tot frustratie van de enige Zutendalenaar van Megawatt As. Björn zag zijn vrije trap aan de tweede paal binnen gaan zonder dat iemand eraan kwam en even later plaatste Tom J. de bal perfect in de winkelhaak. Het moet wel gezegd dat de keeper van Megawatt toen wel al gekwetst was ;-). Tussendoor wisten de mannen van As ook nog eens tegen te scoren. 4-2 is een duidelijke en dik verdiende overwinning! Een goede generale repetitie voor den derby van volgende week.

Zondag is het weer DERBY-TIME!!!

We spelen om 10u00 tegen EX-ploeg van ’t stad Apollo. We komen om 9u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie