Billijk gelijkspel

Mede door de bizarre basisformatie stonden we al rap 0-2 in het krijt. Na enige herschikking kregen we greep op de match en konden we vanuit het middenveld mee het spel maken. Voor de 1-2 aansluitingstreffer had Tom T. nog wat hulp nodig van de mannen van Denegaerde Niel. Tom trok de goede lijn door en leverde een perfecte voorzet af op Bart die na een borstcontrole de 2-2 binnen knalde. Denegaerde maakte nog 2-3, maar we gingen toch rusten met 3-3 dankzij mooie samenspel tussen Bart en Alain. Alain ronde met een streep af in de winkelhaak. De tweede helft begon slecht met een blessure van Bart. Ondanks dat feit voetbalden we de tweede helft vrij goed en speelden we redelijk wat kansen bijeen. Helaas kregen we ze niet afgewerkt. En natuurlijk kregen we dan kort tegen het einde van de match de 3-4 binnen (alweer) op corner. Maar in de slotminuten mocht Niels dan toch vanop de stip de dik verdiende 4-4 binnen trappen. De mannen van Niel contesteerden de late penalty, maar de objectieve supporter vond het een meer dan terechte penalty. Goei match!

Zaterdag spelen we om 15u00 één van de plezantste matchen van het jaar uit tegen Oud Termien. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie