We komen terug in ne goeie flow!

Met twee mooie overwinningen op rij heeft het er alle schijn van dat we de mindere winterperiode definitief achter ons aan het laten zijn. Het zijn niet alleen de resultaten die weer goed zitten, maar er wordt ook weer vrij goed gevoetbald. Zo werd afgelopen weekend Rotem op het tornooi van de veteranen van Opglabbeek vrij kansloos met 0-4 naar huis gestuurd. Nu, het moet ook wel gezegd dat ze na een tijdje nog maar met 10 waren. Los daarvan werd er goed gevoetbald en kwamen we via een duidelijke strafschop (David) 0-1 voor. Het beste van het spel was duidelijk voor ons en leverde ons aardig wat kansen op. Alain wist er daar voor de rust nog 2 van de verzilveren. Na de rust viel de spanning duidelijk wat weg. Maar toch waren we nog steeds de betere ploeg met nog enkele kansen die er helaas niet ingingen. “Genoeg getaffeld!” dacht Jurgen, “ik ga hier eens iets mijn sloffen, schudden!”. Hij stond zo goed als op de achterlijn, maar kreeg vanuit die scherpe hoek het toch klaar om met buitenkant voet via de deklat en via de achterste paal enig mooi te scoren. Fantastische goal die zorgde voor de ruime 0-4 overwinning!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Denegaerde Niel. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie