Zaterdag spelen we thuis i.p.v. uit.

Onze webmaister was er deze week niet echt bij en bijgevolg ook grandioos te laat (waarvoor mijn excuses). Misschien was hij wel danig onder de indruk van de afgelopen match en de gebeurtenissen er rond. Want een rare match kon je het zeker noemen. De eerste helft speelden we een goede match, maar ondanks dat kwamen we wel 0-2 achter. Nu, in diezelfde helft wisten we dat nog om te zetten in een 3-2 voorsprong. Dus we waren echt wel goed in die eerste helft. De tweede helft was echter een heel ander verhaal. De mannen van MWW Genk staken nu ons weer voorbij naar 3-4. Wat daarna nog volgde had spijtig genoeg niet veel meer met voetbal te maken. Een speler van MWW ging smerig door op Yves D. en werd door zijn eigen ploeg niet meer dan terecht naar de kant gehaald. De enige juiste reactie! Iets wat je van een paar bij ons absoluut niet kan zeggen! We leren het precies nooit. Jammer. Daarna kabbelde de match voort en kwamen we nog even terug tot 4-4, maar uiteindelijk ging MWW Genk met een 4-5 overwinning naar huis.

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis i.p.v. uit tegen Patro vermits zij geen plein vrij hebben. We komen om 14u30 samen aan de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie