‘zware’ blessure Alain overschaduwt vlotte overwinning.

Het begon allemaal in ideale omstandigheden afgelopen zaterdag. Niels verjaarde, een stralende zon, een mooi plein en iedereen leek in form. Al gauw vertaalde zich dat ook in een mooi overwicht op het plein dat Bart en Marc wisten om te zetten in een 2-0 voorsprong aan de rust. Na den halve gingen we op hetzelfde elan verder. Alain maakte er al snel 3-0 van. Even later wisten de mannen van Nieuwe Kempen wel tegen te prikken. En alsof den duivel ermee gemoeid was, sloeg het noodlot toe voor Alain. Na wat een onschuldig duel leek, liep hij een gapende open vleeswonde (zie foto onderaan) op en was het bloedverlies niet te beschrijven. Ondanks dat werd de match gewoon verder gespeeld en wist Tom J. er nog 4-1 van te maken. Aangeslagen door de zware gebeurtenissen zat er niet veel meer op dan samen met de sportieve mannen van Nieuwe Kempen ne goeie bok te drinken. 🙂

Komende zaterdag spelen we om 14u30 thuis tegen MWW Genk. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie