Dat noemen ze dan droog gepakt!

De Zebra’s hebben ons afgelopen zaterdag een lesje in efficiëntie gegeven. In het begin leken ze sterker en kwamen ze ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Maar al snel namen we de match in handen en was het spel eigenlijk vooral voor ons. Dit resulteerde in een aantal (kleine) kansen, maar van echt groot gevaar was amper sprake. Gelukkig was er ne bak koude Cristal voor de supporters om alles door te spoelen. De tweede helft ging op hetzelfde élan verder. Het overwicht en de kansen waren voor ons. Maar op het moment dat de tweede bak Cristal voor de supporters arriveerde, paste het spel zich aan aan de temperatuur van de bok. Lauw! Gevolg, de Zebra’s maakten er 2-0 van. Een kwartiertje voor tijd kregen we de ideale gelegenheid om ons terug in de match te hijsen. Maar als ze er echt niet in willen, gaat zelfs een penalty er niet in. Tegen het einde begon de frustratie bij sommigen iets te veel de bovenhand te krijgen en werd de wedstrijd vroegtijdig afgefloten. Jammer!

Komende zaterdag hebben we iets recht te zetten en spelen we om 15u00 uit tegen Denegaerde Niel. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.