Denegaerde Niel werd het kind van de rekening!

We hadden na 2 nederlagen op rij dan ook iets recht te zetten. En jammer voor de mannen van Niel, maar tegen hun werd afgelopen zaterdag de scheve situatie duidelijk recht gezet. De eerste helft was er één die we toch al even misten. Met alle respect voor Denegaerde, maar ze werden met momenten gewoon van het plein gespeeld. Dit resulteerde natuurlijk in een resem kansen en 3 doelpunten. De eerste van Bart was nog een beetje een frommelgoal maar de tweede op aangeven van Yves D. was er één om in te lijsten. En natuurlijk was er ook weer de bijna wekelijks terugkerende kopbalgoal van Tom J. op corner. De tweede helft begon met enkele dikke kansen voor ons die spijtig genoeg de nek werden omgewrongen. Daarna bleek de eerste helft toch meer krachten te hebben gekost dan verwacht en verwaterde ons spel. De mannen van Niel wisten meer in de match te komen en lukten dan ook een tegentreffer. Maar ondanks het mindere spel in de tweede helft kregen we toch nog geregeld kansen. Een van van de kansen werd door Bart zelf afgedwongen door goed te storen, de keeper de bal te ontfutselen en rustig af te werken. Vlak voor tijd wilde de arbiter toch nog graag iets meer leven in de match en gaf hij Denegaerde een penalty die er in de verste verte geen was. Maar gelukkig had dit geen invloed meer op de uitslag. We hadden de dik verdiende, mooie overwinning binnen! En Tom, goed gezwegen man! 😉

Komende zaterdag spelen we, op Niels zijn verjaardag, om 15u00 thuis tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie