Tourné’s Danny Jeunen redden Tornooi Herenstraat kermis

Afgelopen zaterdag trapten we deel 2 van het seizoen op gang op het tornooi van Herenstraat Kermis. Althans dat was toch de bedoeling. Nadat wij alle moeite deden om aan voldoende man te geraken, bleek onze tegenstander die moeite niet gedaan te hebben. Bij aankomst was vrij snel duidelijk dat onze tegenstander niet kwam opdagen. Het siert het organsatiecomité wel dat ze in allerijl nog wat voetballers bijeen probeerde te zoeken om ons toch nog een match te laten spelen. Uiteindelijk wisten ze er nog 5 te vinden. Samen met de 13 (inclusief Jacky) van ons werd dat dus 9 tegen 9. Op een groot plein en in volle middaghitte werd dit voor een aantal al rap gene kado meer. Het was puffen en afzien en tussendoor werden er ook nog wat goalen gemaakt. De stadionomroeper van dienst kreeg het klaar om van een statische match toch nog iets levendigs te maken. Hij was wel gek van Niels al had dat meer met zijne kater te maken als met zijn prestaties van de dag. Na afluiten was het voor iedereen serieus bekomen. Maar met ne tourné van Danny Jeunen lukte dat al wat vlotter. Daarna werd het alleen maar gezelliger en zijn we ondanks het optreden van “Elvis” weer veel te lang gebleven. Afsluiten deden we weer met ne tourné van tornooidirecteur Danny Jeunen.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Wit-Zwart Heusden. We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.