We gaan de zomerstop in met een ruime overwinning!

Voordat we aan de zomerstop van enkele weken begonnen, speelden we afgelopen zaterdag een laatste wedstrijd tegen de Schutterboys uit Zonhoven. Er stond bij die mannen redelijk wat jong geweld op het plein en daar konden de jonkies van ons (Wim en Jeroen) blijkbaar niet zo goed tegen. Ze wilden immers niet onderdoen voor de jonge tegenstanders en hadden eigenlijk ook nog iets recht te trekken van de week ervoor. Nu, dat deden ze met verve. Ze speelden beide een goei match en zorgde in de eerste helft onder hun twee voor een 2-1 voorsprong. Ook in de tweede helft ging Jeroen op zijn élan door. Met een prachtige goal maakte hij er 3-1 van. Daarna was het Bart-tijd. Hij wist er twee te maken, maar -sorry Bart- hetgeen bleef hangen was toch wel weer het typevoorbeeld van ‘een Bartje doen’. Ge hebt het duidelijk nog niet verleerd. En waar bleef dat jong geweld van Zonhoven? Awel, die werden vakkundig in toom gehouden door ons geweldig middenveld en oerdegelijke verdediging! Ze hadden zelfs de hulp van den arbiter nodig om de eer toch nog een beetje staande te houden. Want enkel vanuit buitenspel was onze verdediging en onze keeper te kloppen. M.a.w. een mooie, ruime 5-2 overwinning om de zomerstop in te gaan. Kan het mooier?

Komende zaterdag gaan we om 9u00 helpen aan de pleinen van KZVV. Dit doen we zodat we de pleinen voor onze matchen gratis kunnen gebruiken. Dus iedereen op post!!!

De volgende match is normaalgezien op zaterdag 26 juni om 11u00 op het tornooi van de Herenstraat. Dit is nog niet definitief, maar meer info volgt nog.