Het jong geweld moet de duimen leggen!

De u-17 + Robin V. stond aangekondigd op de kalender als tegenstander. Robin kon om gekende redenen spijtig genoeg niet meedoen en van de u-17 bleven er ook niet veel meer over. Versterking werd gezocht bij de eerste ploegen van Eigenbilzen en Gellik. Een ploeg om als veteranen schrik van te krijgen zou je denken. Maar dat bleek absoluut niet nodig. De ervaring won het vlot van het jong geweld. Tijdens de eerste helft kwamen ze af en toe wel wat dreigen. Maar de eerste van Hugo sinds zijn wederoptreden en nog eentje van Tom T. zorgden voor een 2-0 stand bij de rust en het eerste schaamrood op de jonge wangen. Dit schaamrood werd in de tweede helft alleen maar groter. Ze kwamen wel tot enkele kansen, maar stuitten telkens op een goed keepende Yves. Aan de andere kant wisten Alain met een mooie goal en Yves op penalty er 4-0 van te maken. Om de jong mannen dan toch niet volledig de goesting voor het voetbal te ontnemen, mochten ze op het einde nog een welverdiende eerredder scoren. Goeie poging, maar voor de veteranen te verslaan is er toch meer nodig hoor! 😉

Zaterdag spelen we om 14u30 in Maasmechelen tegen KS Polonia. We spreken af om 13u30 in de sporthal.