Een zwaar veld en een stevige tegenstander doen ons de das om.

Het was afzien op een zwaar veld in Gellik afgelopen zaterdag. Maar dat was natuurlijk voor beide ploegen hetzelfde. Al bleken de middenvelders van Gellik hier net iets beter mee om te kunnen. Ze wisten dan ook regelmatig hun aanvallers te lanceren die onze verdediging soms als een sneltrein passeerden. 2 keer konden ze zo scoren.  Maar ondanks dat speelden we met momenten zeker niet slecht. We kregen geregeld de nodige kansen, maar die werden spijtig genoeg niet omgezet in doelpunten. Dus moesten we met een 2-0 achterstand de rust in. De tweede helft begonnen we sterk. Dit vertaalde zich meteen in een resem kansen waarvan Bart er één heel mooi afrondde. Even later had de bal op de kruising van Marc ook een beter lot verdiend. De lijn met gemiste kansen werd nog even doorgetrokken, maar op een gegeven moment begon het zware veld toch zijn tol te eisen. Er zat niet meer voldoende in de batterijen om een slotoffensief te plaatsen. In tegendeel, op het einde had Gellik nog een paar kansen om verder uit te lopen, maar dat zou toch overdreven geweest zijn.

Volgende week spelen we om 15u00 thuis tegen de Zebra’s. We komen samen in de Sporthal om 14u30.