Eksel bezorgt ons een moeilijke match.

(Wegens technische problemen heeft het verslag even op zich laten wachten, waarvoor onze excuses.)

Afgelopen zaterdag hadden we met Eksel een meer dan degelijke tegenstander. Het was redelijk rap duidelijk dat het een moeilijke match zou worden. Toch waren we in de eerste helft lichtjes beter en wisten Tom T. en Jeroen dit om te zetten in een 0-2 voorsprong bij den halve. De tweede helft was echter een ander verhaal. Eksel nam het heft in handen en wist dit ook snel te vertalen naar doelpunten. Bij ons was het heel hard zoeken naar de nodige organisatie. Maar tegen dat die een beetje gevonden werd stond het echter 3-2 voor Eksel. Tegen het einde wisten we nog iets of wat druk te ontwikkelen wat gelukkig nog resulteerde in een 3-3 (owngoal Eksel). Een juiste uitslag voor de match, maar bij ons moet het toch beter kunnen! Nu, de pintjes achteraf hebben er niet minder door gesmaakt. In tegendeel!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Denegaerde Niel. We komen omĀ 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.