Veteranen verlengen titel van “Ploeg van ’t stad” op supersunday!

Het heeft bloed zweet en tranen gekost, maar de titel van “Ploeg van ’t stad” gaat weer voor een jaar naar de veteranen van KZVV. Het beloofde een stevige strijd te worden tegen de mannen van Apollo. Ze waren er zo op gebrand om na 4 jaar de titel terug te veroveren. Ze hadden hier zelfs ‘topspits’ Jo Bollen voor ingeschakeld. Het leek er lang op dat hun plan nog zou lukken ook. Met een goal van Alain en een vrijetrapdoelpunt van Noël stond het bij den halve heel terecht 1-1. De eerste helft ging immers goed gelijk op, met hier en daar zelfs een beter moment voor den Apollo. De tweede helft was dan vooral voor de veteranen die het meeste van het spel hadden maar niet onmiddellijk tot uitgespeelde kansen, laat staan goalen, kwamen. De Apolloboys wisten hier tot twee keer toe op de counter van te profiteren. Gevolg, 3-1 achter en toch wel de nodige twijfels in een goede afloop. Maar gelukkig wist Alain, met een beetje hulp van Yves, redelijk snel de aansluitingstreffer te scoren. En op dat moment kregen de veteranen vleugels en sloeg de twijfel bij de Apolloboys op de benen. Ze kregen de aanvalsgolven van de veteranen niet meer belopen en Tom J. zorgde met 2 goals alsnog voor de zwaarbevochten maar toch wel verdiende overwinning.  Na de match werd er dan een echte ‘supersunday’ van gemaakt door te verbroederen bij een stevige BBQ en de nodige pinten! M.a.w. het was een hoogdag voor het Zutendaals voetbal en de ideale manier om de zomerstop in te zetten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.