Na winst in de derby komt Patro op bezoek.

De mannen van Wiemesmeer dachten eens een derby te kunnen winnen van ons. Hiervoor schakelde ze zelfs alle mogelijke middelen in. Zo brachten ze hun geheime wapen, Robin Vallee, op het veld en lieten ze ons opwarmen met iets dat ooit ne bal geweest was. Maar dat hielp toch allemaal niet teveel. Op zich zeker een spannende match, maar uiteindelijk waren we met 2-3 toch de verdiende winnaar na goals van David, Marc en Bart. Eigenlijk had het zelfs 2-4 moeten zijn, maar onze Bart heeft zowat dé grootste kans sinds voetbal is uitgevonden gemist. Jammer dat er geen beelden van zijn, want die zouden alle records van Youtube breken.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Patro Eisden. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T14 Jos! Ja, ne T1 staat normaal langs het plein en niet in de auto of in de kantien!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.