Hoog bezoek afgelopen zaterdag!

Niet de nieuwe burgemeester of premier Di Rupo of Koning Albert woonde zaterdag de match bij, maar de enige echte Pieter Stulens! Nadat ze hem in het ziekenhuis stevig hadden tussengepakt stond hij afgelopen zaterdag eindelijk weer langs de zijlijn. Onder zijn goedkeurend oog werd er dan ook gewonnen van MWW Genk.  In het begin zag het er thans even slecht uit. Al snel kwamen we 0-1 achter. Maar Bart wist de bordjes niet veel later alweer gelijk te hangen. Ondanks de stevige tegenstand kon Tom J (deze keer zonder kater) daarna mooi de 2-1 binnen koppen. Niet veel later was één van de verdedigers van MWW zo gek van Bart dat hij in zijne nek ging hangen. Gevolg, een hoop gemuil en theater waar Niels zich niks van aantrok en dus droog de penalty binnentrapte. En zo was het 3-1 bij den halve. Na de rust kwamen de mannen van Genk nog stevig opzetten. Ze kwamen nog terug tot 3-2, maar op een counter wist Alain de match te beslissen en maakte hij er 4-2 van. Alweer een mooie overwinning bij op de teller. En Pieter zag dat het goed was!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Patro Eisden. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.