Veruit de 3 knapsten van de veteranen verjaren in augustus!

De eerste knappe in het rijtje is Johnny. Op 18 augustus wordt hij 46 en toch huppelt hij nog steeds even sierlijk als een jonge deerne over het veld. Al durft de jonge deerne af en toe toch aardig van haar oren maken als er iets te enthousiast naar hem geroepen wordt voor de bal.

De volgende in de rij der knapsten is dan weer de uitzondering die de regel bevestigt. Je kan hem aan de buitenkant bezwaarlijk knap noemen, maar Tuur is dan bij de knapsten met zijn verlichtende, nieuwe visies op voetbal (remember ‘passief storen’). Hij wordt op 20 augustus 42.

En natuurlijk ‘the best for last’, de knapste uit den hoop verjaart eveneens op 20 augustus en wordt dan 36.

Proficiat en schol!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.