We maken ons op voor een nieuwe derby zaterdag!

Afgelopen zaterdag werd er voor het eerst, na een maand zomerstop, weer gevoetbald. En het was hoog tijd, want de ontwenningsverschijnselen begonnen bij sommigen al aardige proporties aan te nemen.  Nu, die maand rust heeft ons voetbal zeker geen slecht gedaan.  Cosmos Spouwen, toch wel een degelijke ploeg, werd al bij al vrij eenvoudig met 2-0 opzij gezet.  Er werd bij ons door iedereen vrij aardig gevoetbald. Ons koningskoppel Alain en Bart (dat elkaar niet altijd even goed weet te vinden) wist het goed spel dan ook om te zetten in ieder een goal. Eén van de hoogtepunten van de match was het feilloos wederoptreden van Hayati. Welkom terug!

Komende zaterdag staat er weer een derby op het programma. Om 15u00 trekken we naar het buitenland. Dus zorg dat je reispas in orde is! We gaan eens kijken of de veteranen van Wielsmer op eigen terrein iets meer weerstand kunnen bieden. Want heeft nog iemand enig idee op hoeveel de vorige confrontatie is geëindigd??? Maar liefst 8-0!!!    We spreken om 14u00 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.