Ondanks het mindere weer was het veteranentornooi weer een succes!

Het is alweer voorbij en het was weer een knaller van formaat! Ondanks het natte en koude weer werd het toch weer een fantastisch tornooi waarop iedereen zich ten volle gegeven heeft. De éne op het plein, de andere voor den toog en nog andere achter den toog (en sommigen zelfs in het bos). M.a.w. het was een succes!

FOTO”S

De mannen van Wielsmer werden voor het tweede jaar op rij winnaar van het tornooi. Als ze erin slagen om volgend jaar te winnen mogen ze de wisselbeker houden. Maar daar ligt nu net het probleem, want ze zijn de wisselbeker nu al kwijt! Willen de dieven even laten weten hoeveel losgeld ze vragen aan Wielsmer? De webmaster garandeert anonimiteit als hij mag meedrinken.

De belangrijkste prijs van het tornooi ging naar de KSA (de jonge versie). Ze wisten op vlak van sportiviteit net hun oude collega’s van oud-KSA voor te blijven. Op de derde plaats eindigden eervol de Kallerboobies. Alledrie verdiende winnaars, maar er kan er natuurlijk maar één met de prijs gaan lopen.

Aan iedereen bedankt voor het geweldige tornooi!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.