Een puntendeling ondanks Hugo!

Afgelopen zaterdag werd er 2-2 gelijk gespeeld tegen Denagaerde Niel op een mooi hellend terrein waar we het altijd wel wat moeilijker hebben. Maar ondanks dat hebben we toch 4x gescoord. Marc maakten er met een prachtige kopbal 1-0 van. Alleen jammer dat het in onze eigen goal was. Maar niet getreurd, vlak na den halve rondde Alain een mooie aanval af 1-1. Alles te herbeginnen. Even later stonden we alweer aan het kanon. Danny schoof een bal die vanop rechts kwam enig mooi binnen. Alleen alweer jammer dat het in onze eigen goal was. Het zag er even naar uit dat we onze eerste nederlaag van dit jaar zouden gaan aangesmeerd krijgen. Daarom werd er gekozen om supersub Hugo nog in de strijd te gooien. Maar ondanks dat wist enkel Hayati dit nog even uit te stellen. Hij maakt er 2-2 van. Meer zat er echter niet meer in. Op zich mogen we nog tevreden zijn met dit resultaat want een deel van de veteranen (vooral de ‘youngsters’) gaven niet thuis. Ze waren hun kater van het sieren bij Tom T. nog aan het verwerken.

Volgende week hebben we geen match vermits we zelf tornooi hebben. Iedereen wordt zaterdag om 12u00 in de kantine verwacht.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.