Doelpuntenfestival

En dit tegen Lanaken en niet tegen Smeermaas zoals gekalendreerd. Tis altijd wat met Smeermaas sinds Alain daar woont. Maar goed 4-4 werd het maar dat had evengoed andersom kunnen zijn. Ik zou het niet weten want ik kon alleen de eerste helft zien. Ik moest iemand versieren, ah nee bij iemand sieren, zo was het. Toen ik vertrok stond het 3-1. We kwamen 1-0 achter nadat onze doelman zich verslikte in de bal, die waarschijlijk slecht opgepompt was. Christof zorgde dan voor de 1-1 met een wied sjot. De platte bal zorgde ervoor dat we 3-1 achter kwamen. Wij voetballen en zij scoren vond Krystian en ik ook. Een sterke remonte volgde dan in de tweede helft. Van een 4-2 achterstand kwamen we nog sterk terug tot 4-4. Johan scoorde een doelpunt en Bart zelfs 2. En niet te vergeten de assist van Tom J. Al bij al nog een mooi resultaat. De dag daarop was ZVV ook content met het gelijkspel. De kleurlozen daarentegen.

Ploeg: Tom J, Gert, Jeroen, Niels, John, Krystian, Christof, Thomas, Tom T, Jurgen, Bart Gebankt: Johan, Jespen Scheids: Z. Aatlap Toeschouwers: 9

Zaterdag spelen wij om 15u tegen Stal Koersel. Niet bij mijn en uw deur en daarom komen wij om 13u45, kwart voor twee, bijeen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet met gele en zwarte verf zijn naam op het Koerselkapelleke spuiten.