Alweer ploeg vant stad

Ja we hebben weer gewonnen van den apollo. En dit ondanks het feit dat de T1 van den apollo er alles aan gedaan heeft om ONS feest te vergallen. Eerst en vooral betaalde hij Jean de greenkeeper om de wedstrijd op het D-plein te laten doorgaan ipv van het beloofde B-plein. Dit plein is nl kleiner en dus moesten ze niet zo veel lopen. Strak plan maar ja zo weinig lopen was nu ook niet de bedoeling. Dan pleegde hij ook nog een cattenacio. Een driedubele verdediging stelde hij op. Al maar goed dat hij geen 20 verdedigers mocht opstellen, hij zou het gedaan hebben ook. Dan pikte hij ook nog een bak jupiler van ons. Pech, dat lieten wij graag toe. En dan nog konden zij niet winnen. In de eerste helft was het nog een gesloten wedstrijd. Allez ons doelwas gewoon om de mannen, jongetjes, van den apollo moe te maken en het dan in de tweede helft af te maken. En zo geschiedde. Een vlotte aanval werd enig mooi, allez hij moest hem maar binnentikken, afgerond door Tom T. 1-0 en gezien ik niet inzag hoe den apollo nog ging tegenscoren, haalde ik al maar een bak CRISTAL en twee cola’s om te vieren. Daardoor miste ik maar ook Bjorn nog een open kans van onzentwege. Tom J, de keeper keek nog een bal tegen de lat en zo wonnen de VETERANEN uit Zutendaal, 26 weken na de 1-5 overwinning tegen den apollo, met 1-0 ook weer tegen den apollo. Misschien dat den apollo nog iets in de derde helft kon doen. Helaas weer jongetjes tegen mannen, hoewel op het einde moet ik toegeven die mannen het ook moeilijk kregen. Drie helften de beste, drie maal scheepsrecht, say no more. VETERANEN op koninklijke wijze aan de top.

Ploeg vant stad: Elke VETERAAN Scheids: Kris, ook VETERAAN toeschouwers: + 100 Echt waar meer dan honderd

Nog proficiat met het nieuwe jaar. Maar zaterdag voetballen we alweder. Om 15u in Hulst Tessenderlo. Om 14u komen we naar aloude traditie samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet als driekoning verkleed komen.