2-6, ik had het kunnen weten

De Oldies uit Maaseik moeten een voorgevoel gehad hebben want we mochten achter de bomen spelen waar niemand hen kon zien. Het werd de grote Thomasshow met maar liefst doelpunten. Zelfs Jeroen werd er moe van. Al snel kwamen via Thomas dan ook 0-1 voor. Alleen op de doelman af en mooi afwerken. Veruit de beste ploeg mistten wij ook nog wat kansen. Hoog in de bomen of ernaast, we kunnen het allemaal. Krystian zorgde dan toch voor de 0-2 en zo konden we gaan rusten. En deze keer heb ik de ruststand wel juist. Onder het goedkeurend oog van de meegereisde voorzitter gingen wij op ons elan door in de tweede helft. Niet dat de voorzitter veel gezien heeft want hij vond terecht dat hij het aanwezige publiek van drank moest voorzien. Foert dacht Thomas, als hij nu kijkt of niet, ik maak er 0-3 van. De tegenstander wou ook in beeld komen en maakte dan maar hands. Penalty. Bal ene meter of 3 te ver maar Thomas maakte er 0-4 van. Nieuw woord is ontstaan, een langeafstandspenalty. We lieten het dan een beetje hangen en plots stond het 2-4. Geen probleem. We laten Thomas nog wat lopen en hij maakte er nog fraai 2- en 2-6 van. 5 goals maar geen zuivere hattrick. ge moet het kunnen. Iedereen gewonnen of toch bijna Jeroen speelde 2-2. Jammer maar toch niet verloren. 14 weken na de 1-5 tegen de apollo kan dit tellen. En toen moesten de stokskes bij Christof nog komen.

Tiem: Tom J, David, Yves D. Niels, Mike, Gert, Johan, John, Krystian, Christof, Thomas Invaller: Jeroen Toeschouwers: 9 Scheids: V. Oornietsgoed

Doelpunten: Krystian, Thomas (5 x )

Zaterdag spelen op Genk VV tegen onze vrienden, allez op ene na, van Megawatt. Dit begint om 15 u. We komen daarom om 14u in de sporthal tegader. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag volgend jaar niet meer met de bondskaart binnen in Wiemismeer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.