We pakten Kotem in

Al moet ik bekennen, ik heb alleen de laatste goal van ons gezien. Te laat zijn en drankproblemen zorgden er voor dat ik de rest van de goals niet gezien heb. En dat Niels 3-0 gewonnen heeft, dat heb ik de ganse avond mogen horen. Doch dit terzijde heeft niemand gezegd dat we zoals Genk moeten beginnen. 0-1 in de eerste minuut. En dat terwijl de supporters nog aan hun trip naar het stadion bezig waren. Gelukkig was het vervolg niet zoals Genk en slaagden wij er wel nog in het tij te keren. De tegenstander had wel wat veldoverwicht maar kreeg weinig kansen klaar en wij deden goed mee en kregen wel enkele kansen. Alain bijvoorbeeld trapte een volley tegen de lat. Beetje beter mikken in het vervolg. Na de rust lukte het wel, allez niet voor Alain, maar we kwamen wel derop en derover via Christof en Thomas. Maar dat heb ik niet gezien omdat de t1 van den apollo vond dat ik een bak bier moest halen. Wat ik deed uit medelijden voor de t1 van den apollo die al 7 weken moest horen dat hij met 1-5 verloren had tegen ons. Op het einde scoorde Christof zelfs de 3-1 en die heb ik dan weer wel gezien omdat ik redelijk snel terug was met die bak bier. Gewonnen en een mooie start na de zomerstop.

Ploeg: Tom J, Yves D, Gert, David, Jeroen, John, Alain, Krystian, Thomas, Tom T, Christof ingevallenen: Mike, Niels Scheids: René Toeschouwers: 19

Doelgoals: Christof 2x, Thomas

Aangezien geen tegenstander spelen wij onder malkander. Om 14u is uw aanwezigheid in de sporthal gewenst. Daarna is het poolparty bij Mike. Als Mike gaat slapen mogen wij nog altijd wat blijven. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt word verzopen in Mike zijn zwembad.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.