Gewoonweg verloren

Tegen Stal hebben we verdiend verloren. Ze zetten ons goed vast en we konden bijna geen kansen creƫren. Toch was het goed weer voor ene keer en hadden we een tomtom op de bank om de weg te wijzen. We kwamen nochtans snel 1-0 voor. Bart kwam alleen voor doel en schoot met de vollen tip. De bal holde tergend langzaam binnen. Hij telde toch. Al snel kwam Stal op 1-1. Op hoekschop van Bjorn stond Johan, just als vorige week, op de juiste plaats en kopte de bal binnen. Ben eenss benieuwd of hij ook kan sjotten. Zodoende stonden wij 2-1 voor. Dat was het dan want de tegenstander kwam via een mooi sjot op 2-2 en liep in de tweede helft, ondanks het inbrengen van Tom en Tom voor Niels en Alain, luierikken van dienst zoals gewoonlijk, uit tot 2-4. Niet in het minst omdat zij twee keer scoorden. Maar allez verliezen tegen een betere ploeg is geen schande. Wel schande is dat niemand van de ploeg op de Paaswandeling de knien kon bijhouden. En Bart, ge moet nu toch weten dat ge op corner David niet naar voor moet roepen, hij scoort toch niet. Dit volgens de T1.

Ploeg: Yves V, Yves D, David, Jeroen, Bjorn, Johan, John, Christof, Niels, Alain, Bart Invallers: Tom T, Tom K ( dit was gene nieuwe hij had nog al meegedaan) Scheids: Kris Toeschouwers: 19

Doelpunten: Johan, Bart

Zaterdag spelen we om 15 uur in Hasselt en den Drossaerd. Om 14u komen we om deze reden samen in de sporthal, behalve zij die rechtstreeks gaan. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een vinstermik melken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.