Ondanks kunstgrasveld hing er toch ene halvegare vol modder

Hilarisch begin in LSK Lanaken. Ondergetekende gleed uit en kwam spectaculair ten val. Broek vol modder was zijn deel. Ik had de nieuwe tuimelkampioen kunnen zijn, maar vallen op een droog veld, plat als een biljart heeft na rijp beraad toch nog een streepje voor. De modder was min of meer afgeveegd en de match kon beginnen. We kwamen al snel 0-1 voor via Bart. Die had iets goed gezien maar ik weet niet meer wat. Toch een mooie goal denk ik. Een beetje verder in de match kwamen we op 0-2 via Tom J. Het was een prachtaanval uit het boekje. Ik wist niet dat Tom J kon lezen. Nu ja een lantaarnpaal had die bal ook binnengelegd. We kwamen zelfs 03, oei streepje vergeten 0-3, zo das beter, voor door een kopbal van Tom T. Dan ging het licht even uit, en dit op klaarlichte dag en kwam LSK terug tot 2-3. Rusten geblazen en ene drinken in de kantien, van waaruit je het veld niet kan zien. Voila een gratis rijmpje van mijnentwege. Daarom miste ik natuurlijk de 2-4, ik moet sneller leren drinken, van Tom T. Van horen zeggen weet ik dat er een prachtige actie van Jeroen aan vooraf ging maar wat die daarvoor heeft moeten betalen weet ik niet. Het werd nog 3-4 maar toch hielden we de voorsprong vast. Alweer gewonnen maar de rest van de avond hebben ze vooral mij uitgelachen.

Tiem: YvesV, Yves D, Alain, David, Niels ( ganse match !!!!), Tom T, Tom J, Bjorn, Thomas,Johan, Bart Ingevallenen: Mike, Jeroen Toeschouwers: 1 modderduivel + 9 Scheids: C. Arnavalszot

Doelpunten: Tom T 2x, Tom J, Bart

Zaterdag om 15 u thuis tegen Smeermaas, hometown van Alain die dus ene buutenuut geeft. Om 14u30 verzamelen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet tegen mij modderworstelen. En ik kan het nu.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.