Alweer gewonnen, hadden we gespeeld

Normaal moesten wij tegen de Termienators, maar bange kevers als ze zijn gaven ze forfait. Schrikschijters zijn het. Toch heb ik een verslag klaar van hoe het waarschijnlijk was verlopen. Onze T1 zat voor de match met de handen in zijn weinige haar door de vele afzeggingen door vakantie en/of krelkespis. Daarom besloot hij ondergetekende als ultieme reserve op te roepen. Het zou hem geen windeieren leggen. In het begin van de match waren we de betere ploeg maar halverwege de eerste helft kwamen we ongelukkig achter door een eigendoelpunt van een apolloboy, die ons spelersgewijs kwamen helpen. Rusten bij een 1-0 achterstand. Zelfde spelbeeld in de tweede helft. Wij de kansen maar een kwartier voot tijd scoorde de tegenstander de 2-0. Tijd voor de T1 om zijn geheim wapen, mij dus, in te brengen. Bij de eerste de beste hoekschop was het al raak en kopte ik de bal binnen. Nog geen twee minuten later kreeg ik de bal op de rand van de rechthooek, en krulde hem in de verste hoek binnen. 2-2 dus. In de absolute slotfase stampte iemand de bal tegen mij op en plots ging de bal binnen. 2-3 en een zuivere hattrick van mij. Dit was er gebeurd als we gespeeld hadden en dat hadden we dus niet. Blijven dromen dus.

Zaterdag spelen we dan wel en wel tegen en op de plein van Caetsbeek om 15u. Samentroepe in de sporthal om 14u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet zich apenpokken laten zetten.