Na de laatste match werd het voetbaljaar feestelijk afgesloten!

(onderstaande alinea enkel voor de vrouwen)
Normaalgezien speelden we afgelopen zaterdag uit bij Boxberg, maar op het allerlaatste moment kwam de vraag om de match toch in Zutendaal te spelen vermits Boxberg niet op hun plein kon. Geen enkel probleem natuurlijk. Het thuisvoordeel speelde dan ook duidelijk in ons voordeel. Er werd subliem gespeeld met acties die je normaalgezien alleen maar in 1ste klasse ziet; één-twee’s, hakjes, overstapjes, … alles werd bovengehaald. Ondanks dat kwam Boxberg met het nodige geluk telkens terug in de match. Maar op het einde werd toch het verschil gemaakt door onze stormram Tom “Vanbuyten” Janssen. Uiteindelijk wonnen we na één van onze beste matchen van het seizoen dik verdiend met 3-2! Hopelijk kunnen we dit in Amsterdam ook ;-).

(onderstaande alinea enkel voor de mannen)
Normaalgezien speelden we afgelopen zaterdag uit bij Boxberg, maar op het allerlaatste moment kwam de vraag om de match toch in Zutendaal te spelen vermits Boxberg niet op hun plein kon. Geen enkel probleem natuurlijk, maar je zou dan toch denken dat Boxberg een geste terugdoet. Maar niets was echter minder waar. Het werd een stevige bikkelmatch die met momenten toch goed op en af ging. Al ging het over het algemeen genomen bij ons iets meer af als op. Vandaar ook de terechte nederlaag van 2-3.

Maar we lieten het niet aan ons hart komen en sloten de laatste match van het jaar feestelijk af met de eerste winterBBQ van het jaar. Naast de goed gekruide stokskes van Rudi zorgde Martin onverwacht voor overheerlijke lamskroonen. Hij had ze in zatte toestand niet in de diepvries maar in de frigo gestoken. Gevolg, ontdooid en niet meer in te vriezen dus op de BBQ van de veteranen. Ge ziet, dat heeft toch zo zijn voordelen dat zat zijn! Goe bezig Martin!!!

Nu hebben we 2 weken rust. Dus geniet allemaal van de feestdagen en we vliegen er in 2012 terug in op zaterdag 7 januari om 15u00 thuis tegen BJK Genk.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.