T1 wisselt doelman en gaat dan zelf in doel staan

Consternatie in Kanne. Tijdens de rust bleef keeper Yves in de kleedkamer en nam T1 Marc in doel plaats. Volgens het officiele persbericht was onze keeper ziek, voor alles is een uitleg natuurlijk. De wedtrijd dan. Zij die hoopten ook eens hoog te spelen waren er aan voor de moeite. Kanne speelt niet meer boven op de berg maar in het dal. Toch verliep de eerste helft bergaf, letterlijk dan. Hierdoor zag Bjorn een kans om een hoekshop rechtstreeks binnen te draaien en dat deeed hij dan ook. Eigentor zorgde voor de 0-2 nadat Tom T een cadeauke in ontvangst nam. Brecht maakte zijn eerste voor de veteranen en dus de 0-3. Hij heeft er enen buutenuut gegeven, zijn fiere pa nog niet. In de tweede helft liet onze T1 een grondscherend schot binnen. Niels hoopte dat dit de eindstand was zodat de T1 met 1-0 zou verliezen en hijzelf met 3-0 won. Niks van Tom T liet zich vallen en dus strafschop. Alain miste vanop elf meter, te ver op die leeftijd?, maar kon de rebound nog binnentikken. 1-4. Barbequeweigeraar Jeroen zorgde nog voor de 1-5 en dus wonnen we zeer vlot.

Dopstelling:Yves V, David, Jeroen, Tom K, Tom T, Bjorn, Johan, Christof, Kurt, Niels, Brecht Ingevallen:Marc, Alain, Gert Doelpunten:Bjorn, Eigentor, Brecht, Alain, Jeroen Scheids: V. Erkenskop Toeschouwers:23

Zaterdag om 15u match in As. Troepenschouw in de Sporthal om 14u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt wordt uit de NAVO gegooid.