Den eerste is binnen

En dan hebben we het niet over ons pintje, maar onze eerste overwinning op een voetbalveld dit jaar. 5-2 tegen Helchteren 75, waarvoor die 75 staat weet ik niet maar zeker niet voor het aantal spelers want ze waren maar met tien om te beginnen. Toch slaagden de bezoekers ervoor na een vanwege ons matige eerste helft tot 0-2 uit te lopen. Gelukkig trad onze T1 kordaat op in de rust met een tot in het centrum gehoorde donderspeech. De heroptredende Tom J kreeg plots een ingeving of was, dat zal het zijn, te mottig om te lopen en sjotte van wied een boogbal, een omikrombal in moderne voetbaltaal, netjes en welgemikt onder de lat binnen. Om een lang verhaal kort te maken, 1-2. Dan kregen we een terechte strafschop netjes omgezet door Niels, 2-2 dus. Bart dacht in zijn eigen, niet alleen goeie voetballers mogen een goal maken en hij maakte er 3-2 van. Tom J vond 1 doelpunt niet genoeg en scoorde er dan nog maar 1. Bart dacht en deed hetzelfde en zo eindigde de wedstrijd op 5-2 en niet 6-2 zoals sommigen mij wilden laten geloven, zodat ik er ene zou geven. Gelukkig waren er jarigen en een prille vader die dat wel deden. Schol

Dopstelling: Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom T, Bjorn, Mike, John, Krystian, Bart, Ronny Wissels: Tom J ipv Ronny, Tom K ipv Mike Doelpunten:1-2 Tom J, 2-2 Niels (pen), 3-2 Bart, 4-2 Tom J, 5-2 Bart Scheidsrechter: Kris Toeschouwers: 11

Zaterdag stampes in Zonhoven om 15u. Bijeentroepen om 14u in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet alarmeert daaromtrent moet een ijzeren emmer smelten en daarmee een petanquebal maken die hij vervolgens tegen de kop krijgt.