3 om te zien in Termien

Alweer een verre wandeling naar het veld, we beginnen het gewoon te worden. Yves D. wil ook eens in het verslag, dus bij deze welkom in het verslag Yves. Met de hulp van 3 apolloboys, waarvoor dank, begonnen we aan de match. Wat meteen opviel was dat Bart zene bal eens afgaf maar er kwam geen doelpunt uit voort. Dat kan ik beter dacht Bart en ja hoor hij scoorde op voorzet van huurling Jo. Meer nog Bart maakte ook nog de 0-2. Voelde hij misschien de hete adem van de gigantische spits op de bank in zijn nek? Johan maakte 0-3 op voorzet van jawel Bart. De bank mocht blijven zitten waar hij zat en al aan de festiviteiten beginnen. In de tweede helft was Termien veel sterker en moesten wij proberen om onze voorsprong te consolideren, ja een moeilijk woord. Dat lukte redelijk goed, want verder dan de 1-3 kwam Termien niet meer. Na deze overwinning en een deugdoende wandeling helemaal terug tot in de kantien barstte het feest los. Tuur had ook nog het idee om bij onze volgende thuismatch ons in de sporthal om te kleden en dan in Wiemismeer te gaan sjotten. Ge doet maar wij volgen wel denk ik.

Zaterdag eerst vergadering om 13u30 en dan match tegen Nieuwe Kempen om 15u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet op eigen risico een steen door Bart Heyrman zijn nieuw venster gaan gooien.

PS, de T2 verwittigen telt niet want die komt zelf niet te veel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.