Not in de mood tegen Meeuwen

Het gras stond hoger dan de mais en zelfs hoger dan de mais achter Tom Janssen die het nodig achte na de match mijn pint aan iemand anders te geven. Doch dit terzijde, we verloren de match met 4-2. Na de 1-0 achterstand maakten we nog gelijk via een kopbaldoelpunt van Johan op pass van gelegenheidsspits David. De scheids meende ook dat de muur op 7 meter moest staan en wou het talrijk opgekomen publiek de cafe in jagen. Zo kwamen we 3-1 achter en Tom Thijs zag zijn moment en scoorde een mooie goal, 3-2 dus. Tom Klomp dacht bij zijn eigen zelve , ik wil ook scoren. Dat deed hij met verve maar jammer genoeg in eigen doel, 4-2 eindstand dus. Gelukkig maakte de barbeque van Jeroen veel goed.

Zaterdag spelen we om 15u30 tegen Welborg op de terreinen aan de Caetsbeek. We komen om 14u30 samen aan de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt slaag met ene weipaal.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.