3-3 gelijk tegen sterke ploeg!

Die Zebra’s van Opglabbeek kunnen toch een aardig stukje voetballen! M.a.w. we hadden het niet onder de markt met die mannen. De eerste helft speelden we goed en waren we lichtjes beter. Het gevolg was ook dat we 2-1 voor stonen aan den halve. 2 keer Kristiaan vanuit een vrije trap. De tweede helft kregen we het moeilijker. De Zebra’s kwamen stevig opzetten en namen geleidelijk aan het heft in handen. We hielden in eerste instantie nog vrij goed stand en konden af en toe nog stevig tegenprikken. Op één van die prikken knalde Johan prachtig de 3-1 binnen. Maar helaas bleef die voorsprong niet lang op het bord staan. We werden al onmiddellijk op snelheid gepakt en de aansluitingstreffer was een feit. Niet veel later waren we weer een beetje te slap aan het verdedigen en stond het al 3-3. Beide ploegen probeerde nog voor de winnende te gaan, maar het lukte niet. We kregen vlak voor affluiten nog de dikste kans om te winnen met een meer dan terechte penalty. Kristiaan wou het te mooi doen en trof de lat. Jammer genoeg vonden de mannen van Opglabbeek het nog nodig om een sportieve, goeie match nog te verpesten met het nodige gezaag. Dus floot kris maar af.

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen LSK Lanaken op een kunstgrasplein. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.