MWW Genk wordt zware dobber komende zaterdag! Dus passief storen, hè mannen!

Zoals het “het Barcelona van de veteranen” past, werd er afgelopen zaterdag gespeeld op het A-plein. Ondanks dat werd er echter niet op “Barcelona-niveau” gevoetbald. Maar dat had ook wel voor een stuk met de sterkte van de tegenstander te maken. Naast de 4-2 winst waren er toch twee hoogtepunten te beleven tijdens de match. Op een gegeven moment gaf Tuur de aanvallers een tactische richtlijn waar Josè Mourinho een puntje aan kan zuigen! “Meer passief storen, mannen!” Begrijpen wie begrijpen kan? Maar dat woog natuurlijk niet op tegen de saltoflikflakstruikelbuiteling van onze rechtsbuiten Niels! Raar maar waar, hij was sneller dan zijn eigen voeten.
Het was dan geen hoogstaande match, gelachen hebben we weer meer als voldoende. En daar doen we het uiteidenlijk voor!

Komende zaterdag 5 november spelen we om 14u30 uit tegen MWW Genk. Het beloofd een moeilijke tegenstander te worden. Dus iedereen den avond ervoor niet te veel drinken en op tijd zijne nest in! Ja ook gij Alain!
Iedereen op post om 13u30 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.