Een lichtjes gevleide overwinning!

Voor de derde keer dit jaar speelden we afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Smeermaas. Een welgemeende dankjewel aan de mannen van Smeermaas om in te vallen voor onze oorspronkelijke tegenstander die had afgezegd. Dank hebben we wel niet echt getoond op het plein. We speelden immers niet onze beste match en de eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat Smeermaas eigenlijk beter was dan ons. Maar veel kansen kregen ze eigenlijk ook niet. En als ze dan eens een kans hadden, bleef die in de modder steken. Wij daarentegen kwamen via Tom T. een beetje tegen de gang van het spel op voorsprong. Die voorsprong hielden we vast tot aan den halve. In het begin van de 2e helft kwamen we goed weg. Onze keeper voorkwam de 1-1. Effe later was er weer Tom T. die met een “gelukje” de 2-0 prachtig vanop de flank binnen sjotte. Verder was het vooral veel holderdebolder en maakte de wind het moeilijk om nog iets deftigs op de mat te leggen. Bart deed het licht helemaal uit voor de mannen van Smeermaas met de 3-0. Smeermaas kon wel nog tegen scoren, maar verder als die eerredder kwamen ze niet. Een mooi, maar lichtjes gevleide overwinning!

Komende zaterdag spelen we om 14u00 in Niel-bij-As tegen Dennegaerde. We komen om 13u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.