MWW maatje te klein!

MWW was afgelopen zaterdag een maatje te klein voor ons. Of moet ik zeggen voor Tom J.? Nee, nee, iedereen was goed, maar Tom stak er toch net iets meer bovenuit met zijn zuivere hattrick in de eerste helft. MWW kon daar niet teveel tegenover stellen. Ze probeerden wel en konden éne keer op de counter door onze buitenspelval glippen. Onze keeper dacht “Ola, niet met mij!” en stopte hun foutief af. Gevolge penalty voor MWW. Maar Yves wist dat hij die wel effe zou stoppen, dus bleef het 3-0. De tweede helft was een beetje hetzelfde spelbeeld. Wij waren duidelijk de betere ploeg en MWW probeerde wel, maar verder als dat kwamen ze eigenlijk niet. Onze scoringsmachine was helaas wel stilgevallen de tweede helft anders was de score nog serieus opgelopen. Zelfs een penalty kregen we er niet meer in. Onze keeper schoot hem hoog over. Wou hij nog iets goed maken van de eerste helft? Hij wou alleszins gene buutenuut geven voor zijn grandioze misser! Tussendoor wist MWW nog een eerredder te scoren op één van de schaarse kansen die ze kregen. Maar de 3-1 overwinning kwam niet meer in gevaar en werd achteraf gevierd met eine buutenuut van zuivere-hattrick-Tom!

Komende zaterdag spelen we, wegens gebrek aan een tegenstander, om 15u00 onder elkaar in de zaal. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!