Mooie overwinning!

De veteranen van Hasselt maakten het ons niet makkelijk afgelopen zaterdag. Maar toch speelden we een meer dan degelijke match en waren we de betere ploeg. De eerste helft verliep vrij gelijk opgaand met een licht overwicht voor ons. Dit vertaalde zich dan ook in een ruststand van 2-3 (2x Bart en 1x Tom J.). De tweede helft begon heel goed voor ons. De voorsprong werd onmiddellijk door Bart uitgediept naar 2-4. De mannen van Hasselt drongen daarna stevig aan, maar tot echt goei kansen kwamen ze amper. Als tactische zet schoven ze hunne keeper meer naar voor tot aan de middenlijn. Hier wist Johan, na de bal te veroveren, tergend langzaam van te profiteren. Gevolg 2-5. Uiteindelijk wist Hasselt nog te milderen naar 3-5, maar verder als dat kwamen ze niet meer. Weer een dik verdiende overwinning bij op den teller!!!

Komend weekend hebben we ons fantastisch tornooi en is iedereen aanwezig om te helpen en er weer een fantastisch feestje van te maken!

Het weekend erop (11/05) spelen we op het tornooi van de Zebra’s. Juiste uur wordt nog meegedeeld.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.