Mooie winst tegen Gerdingen!

We hebben weer eens zoals vanouds geknald afgelopen zaterdag. Met de veteranen van Gerdingen kregen we een sterke tegenstander voor de kiezen. Remember ooit de 9-0 in Gerdingen! Ook deze keer kwamen ze de eerste helft sterk voor de dag. Maar nu konden we wel onze voet naast hun plaatsen en verliep het spel vrij evenwichtig. Toch gingen we rusten met een 0-1 achterstand. Geen nood dacht T1 Marc, ik stuur wel effe bij en dan komt dat goed. En of het goed kwam. De tweede helft startte nog redelijk gelijk opgaand, maar geleidelijk aan namen wij het heft in handen. Dit vertaalde zicht in goed spel, kansen en 4 doelpunten (Björn vanop de stip, Tom J., Bart en een streep van Yves D.). De veer was ondertussen gebroken bij de mannen van Gerdingen en ze moesten zich deze keer neerleggen bij het feit dat we dik verdiend gewonnen hadden. Dikke match mannen!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Eversel onder den Toren op de terreinen van KVK Beringen (Hasseltsesteenweg 130). We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.