Wij kunnen zelfs van Barcelona winnen!

Het was dan wel UD Barcelona dat ons afgelopen zaterdag partij gaf, maar toch blijft het mooi klinken om te winnen van Barcelona!. Een heel sportieve en degelijk ploeg waar er een aantal technisch begaafde spelers rondliepen die ons wel af en toe pijn deden. Maar ondanks dat kwamen wij via Bart op voorsprong en hadden we ook het beste van het spel. Een verrassende uithaal van één van de technisch begaafde spelers van UD zorgde voor de gelijkmaker. Geen probleem dacht Tom J. en hij maakte er 2-1 van. Toch weer niet zo’n verrassende uithaal van één van de technisch begaafde spelers van UD die opnieuw voor de gelijkmaker zorgde (2-2). Het signaal voor Alain om David mee naar voor te sturen op een vrije trap. David kopte dan maar de 3-2 heel droog binnen. Tussendoor werden nog een resem dikke kansen door Bart, Tom J en Steven de nek omgewrongen. Maar uiteindelijk maakte Bart de kloof en was de 4-2 overwinning een feit. En als kers op de taart miste Steven nog maar eens een open kans. Maar hij heeft zijn goalen opgespaard voor volgende week ;-).

Komende zaterdag spelen we om 15u20 een mini-tornooitje (6 ploegen) in Millen. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.