Verdomme, verloren!

Ja, het was ne nipte afgelopen zaterdag tegen OC 76 (Helchteren), maar uiteindelijk hebben we toch het onderspit moeten delven. De hele match verliep eigenlijk vrij evenwichtig. De eerste helft waren we zelfs iets beter, maar kwamen we toch 1-0 achter. Even later hing David de bordjes alweer gelijk en was het betere van het spel toch wel voor ons. Alleen kregen we daar net te weinig kansen uit en dus ook geen doelpunten meer. Dan maar in de tweede helft zeker? In de tweede helft ging het met momenten hard tegen onzacht. Geen één van de ploegen wilden verliezen en verdienden dit eigenlijk ook niet. Gevolg was dat niemand wilde afgeven en er af en toe langs beide zeiden tackles werden ingezet die eigenlijk niet tijdens een veteranenmatch op een voetbalplein thuishoren. Spijtig genoeg was de zwaarste van ons en volgde daar niet meer dan terecht een penalty op. Die werd echter gemist door OC 76. OK, nu terug normaal voetballen? Het had gekund, maar den arbiter floot nog een zeer lichte 2e penalty voor OC 76 en deze werd niet gemist. We probeerden nog wel, maar het lukt niet meer waardoor we de match met 2-1 verloren. Jammer, want we waren niet slecht en er had meer ingezeten. Al moeten we die vuil tackles volgende keren wel achterwege laten!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Boxberg. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.